Byt

Praha Koněvova

Projekt: rekonstrukce bytu

Investor: soukromý

Rok: 2019

Lokalita: Praha

Dispozice tohoto původního bytu byla absolutně nevyhovující. Při vstupu do bytu jste se ocitli v malé, úzké místnosti, která se dělila na vstupní chodbu, kuchyň a toaletu. Díky zbourání příčky mezi kuchyní a obývacím pokojem vznikl větší prostor pro lepší využití. Z komory při vstupu se stala nová toaleta a kuchyně tak získala větší prostor pro plnohodnotnou kuchyňskou linku. Ta je nyní spojená s úložným prostorem pro oblečení a obuv. Zbylá dispozice bytu zůstala stejná, v koupelně se nahradila stará vana novým rozměrově nadstandardním sprchovým koutem, a ložnice zůstala bez úprav. Aktuální využití tohoto bytu je krátkodobý pronájem, ale zároveň je navržený a připravený ke stálému užívání.

Dispozice bytu před rekonstrukcí